Τηλέφωνα Επικοινωνίας

210 57 23 886
6949 233 660

Ώρες Ιατρείου

Δευτ - Παρ 5.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.
Σάββατο 10.00 π.μ. - 2.00 μ.μ.

Είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος με τα καλύτερα και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα, γιατί λευκαίνει σε βάθος και διάρκεια. Η λεύκανση των δoντιών στοχεύει στην αλλαγή του χρώματος και της φωτεινότητας των δoντιών.

Η χημική λεύκανση είναι μια μέθοδος που θεωρείται συντηρητική, σχετικά ασφαλής, είναι ανώδυνη και εφαρμόζεται στα δόντια χωρίς να επηρεάζει το σχήμα τους. Η λέυκανση πραγματοποιείται :α)στο οδοντιατρείο από τον οδοντίατρο β)στο σπίτι με ειδικούς νάρθηκες γ)ο συνδυασμός των δύο προηγουμένων.

Ο συνδυασμός των δύο προηγούμενων τεχνικών είναι ο πιο ενδεδειγμένος γιατί παρέχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε βάθος και διάρκεια.

Λεύκανση στο ιατρείο Αρχικά τοποθετούνται στα ούλα ένα ειδικό προστατευτικό gel για να μην έρθει σε επαφή με τα ούλα η λευκαντική ουσία. Στη συνέχεια τοποθετείται η λευκαντική ουσία στις πρόσθιες επιφάνειες των δοντιών όπου ενεργοποιείτε με την βοήθεια ειδικής λευκαντικής λυχνίας για 15 λεπτά. Ακολουθούν άλλες 2-3 συνεδρίες ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή. Η λεύκανση των δοντιών στο ιατρείο μας, γίνεται με την βοήθεια της λυχνίας Philips ZOOM.

Λεύκανση στο σπίτι Αρχικά κατασκευάζονται εξατομικευμένα μασελάκια λεύκανσης (νάρθηκες) της άνω και της κάτω γνάθου. Έπειτα ελέγχεται η σωστή εφαρμογή και δίνονται οδηγίες χρήσης του λευκαντικού. Χρησιμοποιούνται συνήθως για 6-8 ώρες κατά τον ύπνο για 10 – 14 ημέρες.

Επιθυμείτε να κλείσετε το ραντεβού σας με τον Γιατρό;
Βρείτε μας στον Χάρτη